نقش تبلیغات در بازاریابی

یکی از روش‌های شناساندن و معرفی کالا یا محصول به مصرف کننده نهایی، اطلاع رسانی از طریق تبلیغات می‌باشد. در صورتی که تبلیغات درست و بجا باشد می‌تواند موجب رونق تجارت و افزایش سطح کیفی کالا نیز باشد. امروزه تبلیغات یکی از پرقدرت ترین ابزارهای مدیریتی در بازاریابی است و هنوز هم هستند شرکت‌هایی که...

یکی از روش‌های شناساندن و معرفی کالا یا محصول به مصرف کننده نهایی، اطلاع رسانی از طریق تبلیغات می‌باشد. در صورتی که تبلیغات درست و بجا باشد می‌تواند موجب رونق تجارت و افزایش سطح کیفی کالا نیز باشد.

امروزه تبلیغات یکی از پرقدرت ترین ابزارهای مدیریتی در بازاریابی است و هنوز هم هستند شرکت‌هایی که سرمایه گذاری قابل توجهی در این زمینه انجام می‌دهند. در واقع تبلیغات وسیله ایست جهت تسریع در حرکت کالا از نقطه تولید به مصرف.

به طور کلی تبلیغات دارای سه اثر متفاوت هستند:

  •     ایجاد نیازمندی یا احتیاج
  •     بالا بردن میزان فروش (در اثر ایجاد نیازمندی یا احتیاج)
  •     کمک به بزرگتر شدن واحدهای تولیدی و خدماتی

تبلیغات در صورتی که به صورت مکرر و هدفمند باشد باعث ایجاد میل به خرید یا استفاده از خدمات قابل ارائه می‌شود.

تبلیغات بر اساس هدف به سه دسته تقسیم می‌شود:

  •     تبلیغات اطلاعی: که اصولأ در مراحل اولیه تولید و ورود به بازار به کار می‌رود، و هدف شناخت تقاضای اولیه است.
  •     تبلیغات ترغیب کننده: این نوع تبلیغ زمانی کاربرد دارد که هدف از تبلیغات و اطلاع رسانی مقایسه باشد بین عملکرد دو یا چندکالا (رقابت موثر نام دیگر این تبلیغ است).
  •     تبلیغات یادآوری: مصرف کننده را وادار به تفکر در مورد کالا یا خدمات می‌نماید، به نوعی ایجاد تصویر ذهنی ثابت در ذهن مخاطب.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *